Читај ми!

Дан Нолетових навијача - 25. април

Највећа група навијача који подржавају Новака Ђоковића спремила је нови пројекат који више говори о свима онима који воле и поштују чувеног тенисера него о њему самом. Нолетови навијачи ће од ове године имати свој дан - 25. април.

Навијачи најбољег српског тенисера Новака Ђоковића од ове године ће 25. април славити као свој дан.

"Ми знамо све о Нолету: шта му се свиђа, шта воли, његову личност. Али, ми сада желимо да он упозна своје фанове. Свако од вас ће одлучити шта ће направити да прослави овај дан и то поделити."

Можете се упознавати са осталим фановима и направити видео-спот где причате о томе како сте се упознали, зашто волите Новака, шта је Новак за вас, шта радите када Ноле игра, како се носите са "срчаним ударима"...

"Можете правити транспаренте, цртати, смишљати песме, стихове, причати о својој земљи, причати о себи. Само је небо граница! Поента је да Ноле боље упозна своје фанове и наравно да ми упознамо једни друге."

Како учествовати?

"Први Ноле фам-дан је 25. априла 2014. године, па ћемо тог дана поделити све што смо урадили. Све можете поделити са нама преко: Твитера, Фејсбука, Инстаграма (само слике), Вајна, Tumblr-а, Јутјуба, ви одлучите сами. Све то са хештеговима #NovakfanClub i #NoleFamday и ми ћемо то ретвитовати или реблоговати. Направићемо видео са свим што поделите са нама и дати га Новаку. Ако не можете користити друштвене мреже да поделите ваш рад, можете га послати на: nolefamday@gmail.com до 23. априла, да би се могли организовати и све убацити до 25. априла."

За упознавање са другим фановима, биће отворен форум, где се можете регистровати, комуницирати и организовати шта желите да урадите за тај дан.

Запамтите, 25. априла је Ноле фам-дан, па учествујте.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара