Читај ми!

Фуриозна игра Јелене Јанковић

Јелена Јанковић пласирала се у четвртфинале Мастерса у Индијан Велсу, пошто је врло убедљиво савладала Каролину Вознијацки са 2:0 (6:3, 6:1). Наредна Јеленина противница биће боља из дуела између Радвањске и Корне.

Српска тенисерка Јелена Јанковић пласирала се у четврфинале турнира у Индијан Велсу, пошто је победила Каролињу Возњацки из Данске са 2:0, по сетовима 6:3, 6:1.

Јанковић ће у четвртфиналу играти против победнице дуела Агњешка Радваска - Алис Корне.

Јанковић је већ у првом гему имала прилику да направи брејк, али се Данкиња одбранила и у четвртом гему је успела да одузме сервис српској тенисерки. Возњацки је повела са 3:1, али је Јанковић већ у наредном гему вратила брејк, а потом заиграла много боље.

До краја сета није препустила противници ниједан гем и уз још два брејка и после 35 минута игре повела са 1:0 у сетовима.

У истом ритму је најбоља српска тенисерка почела и други сет и после 20 минута игре је повела са 4:0 уз два брејка предности.

У петом гему другог сета вођена је велика борба, осма тенисерка света се суочавала са три брејк лопте, али је на крају успела да поведе са 5:0.

Возњацки је у шестом гему, после 10 узастопних гемова које је освојила Јанковић, смањила резултат на 5:1 и то је све што је успела да уради. Српска тенисерка је у наредном гему искористила прву меч лопту и после сат и пет минута игре се пласирала у четвртфинале Индијан Велса.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво