Читај ми!

Новак заказао дуел са Чилићем

Новак Ђоковић, теже него што се очекивало, савладао Алехандра Гонзалеса са 2:1 у мечу трећег кола Мастерса у Индијан Велсу. Наредни ривал српског тенисера у осмини финала биће Хрват Марин Чилић.

Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала турнира Мастерс серије у Индијан Велсу, пошто је победио Колумбијца Алехандра Гонзалеса са 2:1 у сетовима (6:1, 3:6, 6:1).

Ђоковић ће у наредној рунди играти против Хрвата Марина Чилића, који је са 2:0 у сетовима био бољи од Шпанца Томија Робреда.

Други тенисер света је одлично одиграо први сет против тенисера који је дебитовао на турниру из Мастерс серије. После само 20 минута Ђоковић је имао предност од 5:0 уз два брејка.

Тек у шестом гему је Колумбијац дошао до првог гема, али је Ђоковић већ у наредном завршио посао у првом сету и после 29 минута игре повео са 1:0.

У другом сету се водила већа борба и све до осмог гема није било брејкова, али је тада 91. тенисер света искористио пад у игри Ђоковића и одузео му сервис.

У наредном гему Гонзалес је, искористивши другу сет лопту, материјализовао брејк и ас сервисом изједначио на 1:1 у сетовима.

Ђоковић је повео на почетку трећег сета са 1:0, а потом је успео и да одузме сервис Гонзалесу после гема који је трајао дуже од 10 минута.

Након вођства Ђоковића од 3:0 Гонзалес као да се предао, па је српски тенисер без већих проблема привео меч крају и после сат и 38 минута игре пласирао се у осмину финала Индијан Велса.

Овако је текао меч:

23.55 - После много муке и труда, Ђоковић осваја трећи сет, самим тим и меч. Резултат у трећем делу игре био је 6:1, али га је Новак освојио много теже него што сам резултат говори. 

23.10 - Много боља игра Колумбијца у другом сету дала је резултата. Гонзалес успева да одузме сервис Новаку и користи другу сет лопту, резултат у сетовима изједначен је - 1:1.

22.46 - За мање од пола сата игре, Новак Ђоковић осваја први сет резултатом 6:1. 

22.18 - Почео меч између Новака Ђоковића и Алехандра Гонзалеса. На сервису први српски тенисер. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво