Читај ми!

Дан први, Канада води 2:0

Весна Долонц изгубила од Александре Вознијак са 2:1, Јована Јакшић од Ежени Бушар са 2:0. После првог дана Канада води против Србије са 2:0. У недељу су на програму нова два сингл меча, а ако резултат буде нерешен - одлучиће дуел дублова.

Женска тениска репрезентација Србије губи после првог дана од Канаде са 2:0, пошто су и Весна Долонц и Јована Јакшић забележиле поразе.

У првом мечу дана, Александра Вознијак је савладала Весну Долонц са 2:1 у сетовима. Меч је трајао два и по сата.

Чини се да је питање победника преломио први сет. Весна је у том делу игре имала предност од 3:0, затим и 5:1, али је дозволила противници да направи велики преокрет и освоји тај део игре резултатом 7:5.

У другом сету, Весна није поновила грешке из првог. После почетног вођства од 3:0, задржала је висок ниво игре и у наставку сета и освојила га резултатом 6:2.

Ипак, у трећем делу игре Вознијак је била боља, један брејк предности био је довољан за сет, самим тим и меч.

У другом синглу виђена је неравноправна борба између Ежени Бушар и Јоване Јакшић (6:1, 6:0).

Млада српска тенисерка успела је да освоји само један гем од канадске звезде у успону Ежени Бушар, која је доминирала током читавог тока меча.

Победник дуела између Србије и Канаде пласираће се у плеј-оф за попуну светске групе Фед купа.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара