Читај ми!

Вранеш: Канада је фаворит, али ...

Наредног викенда наша Фед куп селекција игра у Монтреалу против Канаде меч који ће одлучито ко ће у бараж за Светску групу А овог такмичења. Селектор Дејан Врањеш улогу фаворита препушта домаћинима пре свега што наша екипа није у пуном саставу. Србија играти без Ане, Јелене и Бојане.

Селектор женске тениске репрезентације Србије Дејан Вранеш рекао је да је задовољан условима у Монтреалу пред дуел са Канадом у Фед купу. Наш тим ће играти у саставу Весна Долонц, Александра Крунић, Јована Јакшић и Нина Стојановић.

"За сада је све у реду, задовољни смо смештајем и условима за боравак и тренинг. Трудићемо се добро да се припремимо, тражићемо своју шансу иако је Канада фаворит. Атмосфера у екипи је као и увек добра, позитивна", рекао је Вранеш у Монтреалу.

Српски тим је у Канаду стигао у недељу увече, а дан после су тренирале Јована Јакшић и Нина Стојановић. Александра Крунић се у понедељак увече прикључила тиму, а Весна Долонц ће каснити због отказаног лета из Москве. Вранеш је навео да је Бојана Јовановски отказала учешће у Фед купу због повреде зглоба, после консултација са лекаром.

Како је селектор навео, Канађанке су тренирале без прве звезде тима Ежени Бушар, која се касније прикључила екипи.
"Имао сам прилику да погледам њихов тренинг, наставићу да пратим и да припремим што бољу тактику за меч", казао је Вранеш.

Дуел Канаде и Србије играће се 8. и 9. фебруара за пласман у плеј-оф за попуну Светске групе А Фед купа.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара