Читај ми!

Ана у четвртфиналу Окланда

Ана Ивановић се пласирала у четвртфинале ВТА турнира у Окланду (Нови Зеланд), пошто је убедљиво савладала Швеђанку Јохану Ларсон са 6:1 6:1. Наредни ривал је Јапанка Нара.

Одличан старт нове сезоне за нашу Ану Ивановић. У осмини финала Окланда лако је савладала Швеђанку Јохану Ларсон. Од самог старта диктирала је темпо и није дозволила противници да запрети. Швеђанка није имала решења за игру расположене Ане, којој је све полазило за руком. У оба сета противници је дозволила да освоји по један гем.



Противница Ани Ивановић у мечу за улазак у полуфинале турнира који се игра за наградни фонд од 250.000 долара, биће Јапанка Куруми Нара, која је победила земљакињу Ајми Мориту са 6:0, 6:1.

У осталим мечевима 2. кола постигнути су ови резултати:
Сачи Ишизу (Јапан) - Јулија Гергес (Немачка) 6:2, 3:6, 7:5
Венус Вилијамс (САД) - Ивон Мејсбургер (Аустрија) 4:6, 6:3, 6:2
Гарбине Мугуруза (Шпанија) - Шерон Фичмен (Канада) 1:6, 6:3, 6:3
(5) Џејми Хемптон (САД) - Кристина Плишкова (Чешка) 6:3, 6:4
(3) Кирстен Флипкенс (Белгија) - Каролина Плишкова (Чешка) 6:4, 6:3

Победници турнира у Окланду припашће чек на 43.000 долара, а зарадиће и 280 ВТА поена.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије