Читај ми!

Викторов повратак преко Флориде

Виктор Троицки се у јуну враћа на терен, након суспензије. У његовом тиму озбиљно се припремају за тај тренутак. Договорена је сарадња са академијом Болитијери, како би се Виктор што спремнији вратио на терен.

Престижна тениска академија Ника Болитијерија договорила је сарадњу са српким тенисером Виктором Троицким о припремама за његов повратак у светску тениску елиту. Троицки је суспендован на 12 месеци због кршења антидопинг правила, тако да ће моћи да се врати тенису у јуну.

Како је саопштила ИМГ Болитијери академија, "постигнут је договор са Виктором Троицким о његовим припремама за повратак у светску тениску елиту у идеалним условима комплекса на Флориди".

"ИМГ Болитијрери академија створила је велики број легендарних тенисера златне ере овог спорта, и пресрећни смо што ће бити домаћин нашем Виктору Троицком у припремама за повратак у светски врх - тамо где му је и место", наглашио је менаџер Златко Милачић, иницијатор ове идеје.

Позив највеће тениске академије на свету упућен је и свим осталим члановима Дејвис куп репрезентације Србије, који би - уз изузетне техничке и временске услове - имали велику корист кроз заједничке тренинге и спаринговање са другим водећим АТП тениским асовима из целог света, каже се у саопштењу ИМГ Болитијери Академије.

Милачић је нагласио да ће "ова занимљива сарадња бити од велике важности за Викторов повратак и даљу тениску каријеру - у друштву тениске елите и његових другова из Дејвис куп репрезентације Србије, што је свесрдно подржао и селектор тима Богдан Обрадовић".

Троицки је првобитно суспендован на 18 месеци, али му је после жалбе, Међународни суд за арбитражу у спорту смањио казну на годину дана.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара