Читај ми!

Фед куп, Србија гостује Канади

Фед куп репрезентација Србије у фебруару ће гостовати Канади, где ће покушати да се врати у Светску групу 1. Поражени тим бориће се за опстанак у Светској групи 2.

Женска тениска репрезентација Србије гостоваће Канади у Монтреалу у првом колу Б Светске групе Фед купа, који је на програму 8. и 9. фебруара.

Фед куп тим Србије, након две године проведене у Светској групи 1, у 2014. години такмичиће се у другој Светској групи у хали Комплекс Спортиоф Клод Робилар на тврдој подлози.

Фед куп репрезентације Србије и Канаде одиграле су до сада два дуела, последњи фебруара 2011. у Новом Саду када је након велике борбе млади тим Србије, на челу са Бојаном Јовановски изборио победу и пласман у плеј оф за борбу за улазак у Светску групу 2.

Победник меча између Канаде и Србије 2014. године пласираће се у плеј оф и борбу за пласман у Светску групу 1 за 2015. годину, док ће се поражени тим борити за опстанак у Светској групи 2.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије