Бердих би да плеше са Ђоковићем?!

Још једна некоректна изјава из табора чешког Дејвис куп тима. Овога пута "истакао" се Томаш Бердих, који је изнова упоредио Новака Ђоковића са фераријем, али, за разлику од Штјепанека, није на томе стао...

Чешка је освојила, тачније одбранила титулу у Дејвис купу. Радек Штепанек и Томаш Бердих, који су једини и наступали за ову селекцију, стигли су до три победе над десеткованим тимом Србије понајвише због уиграности у дублу и неискуства Душана Лајовића који је ненадано добио прилику да игра.

Међутим, Чеси се јесу истакли по изјавама и гестовима који су били на граници (не)коректног. Радек Штјепанек се извинио због немуштог поређења Новака Ђоковића и ферарија, али ту причи није крај.

Томаш Бердих је искористио Твитер да, из само њему знаних разлога, још једном „пецне" Новака Ђоковића. После великог финала, Новак Ђоковић се није појавио на свечаној вечери. То је дал поводу Бердиху да се запита: „Да ли је Ђоковић остао у гаражи?".

Бердиху није дуго требало да обрише „твит", а онда је убрзо да и образложење.

„Зашто сам обрисао? Желео сам да плешем са Ђокијем вечерас... Тужан сам што није овде", написао је чешки тенисер.

Неко малициознији би приметио да, ако већ није на вечери, Ђоковић јесте „отплесао" са Бердихом у недељу поподне, када га је савладао без изгубљеног сета. То је уједно била и 15 победа тренутно другог тенисера света, у 17 дуела са Чехом.

Број коментара 37

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара