Читај ми!

Троицки на "потерници"!

После "афере маскота", на реду је "афера потерница". Челници ИТФ-а тражили од тениског савеза да на улазима у Арену налепе Викторове слике са поруком да му је забрањен улаз. Троицки: ИТФ ме третира као терористу.

Светска тениска федерација (ИТФ) наставља прогон Виктора Троицког. Дан пошто су забранили маскоти Србије да уђе у Арену, како се Виктор којим случајем не би "прошверцовао", што су касније демантовали, челници ИТФ-а затражили су од нашег савеза да на све улазе Арене залепи Викторову слику са поруку да му је забрањен улаз.

"ИТФ ме третира као терористу. Тражили су од нашег савеза да залепи моју слику на сваки улаз Арене са поруком да ми је забрањено да уђем у дворану. ТСС је то наравно одбио. Притом су свима у обезбеђењу нагласили да ме моментално избаце уколико ме затекну у Арени. Тога нема нигде", рекао је Троицки.

Суспензија од годину дана очигледно није било довољно велика казна за Виктора, коме кривица није ни доказана. Челници ИТФ-а понашају се као да би се цео свет срушио када би Виктор у Арени помогао својим земљацима у походу на "салатару".

"Боли их што су страни и домаћи медији на мојој страни. Зато се тако и понашају. Тешко ми је што не могу да гледам финале уживо. Боли ме то. Јасно ми је да не могу да имам никакаву функцију у тиму, али у правилима не пише да не смем да купим карту као сваки други гледалац. То нису имали право да ми забране", завршио је Виктор.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара