Дубл, корак од „салатаре“

Пресудни тренутак у овом финалу Дејвис купа између Србије и Чешке биће дубл меч. После првог дана, резултат је 1:1, а ко освоји други поен биће на само један корак од „салатаре“. Директан пренос меча је на нашем Првом програму од 16 сати.

Меч дублова може бити пресудан у финалу Дејвис купа. После првог дана, Србија - Чешка 1:1, а ко освоји други бод биће врло близу коначном тријумфу.

За сада није познато ко ће бити партнер Ненаду Зимоњићу, јер селектори могу да промене саставе до сат времена пред почетак меча. Међутим, вероватно ће селектор Богдан Обрадовић одлучити да то буде Ђоковић, који сигурно има снаге и мотива да одигра три меча за три дана, што је и сам потврдио.

"То ми не би било први пут да играм сва три дана. И ако не будем имао енергију, мораћу да је пронађем. Сви смо овде са једним циљем - да победимо и дођемо до другог трофеја Дејвис купа", изјавио је Ђоковић након победе у првом мечу над Радеком Штјепанеком.

Млади Душан Лајовић се храбро борио за други бод проти Томаша Бердиха, али није успео да га освоји.

Све то значи да је дубл меч пресудан, и да ако Србија евентуално освоји бод, онда се може уздати у то да ће Новак Ђоковић у синглу освојити и тај трећи и донети коначну победу.

Наравно, не сме се заборавити фантастична подршка са трибина, коју су похвалили сви наши репрезентативци, и која би такође могла да пружи додатну снагу српским тенисерима.

Директан пренос из београдске Арене на нашем Првом програму од 15.45.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара