Читај ми!

Самоуверени Ноле

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је после победе над Станисласом Вавринком у полуфиналу мастерса у Лондону да је то била његова најбоља партија досада на турниру и истакао да очекује још бољи меч против Рафаела Надала у финалу.

Српски тенисер је, без превише проблема, савладао Швајцарца Вавринку са 6:3, 6:3 и у финалу ће против Шпанца Надала имати прилику да брани титулу освојену прошле године.

"Баш сам уживао на терену. Ово је била моја далеко најбоља партија до сада на турниру. Желим да честитам и Стену на одличној сезони и нека му следећа година буде још боља", рекао је Ђоковић новинарима после меча у Лондону.

На питање да ли у овом тренутку осећа као да је непобедив, Ђоковић је рекао:

"Није то реч којом бих описао своју форму. Не постоје непобедиви. Не гледам превише унапред, идем корак по корак и зато ми је много лакше да будем сконцентрисан", објаснио је српски тенисер.

Дуел у финалу биће 39. окршај Ђоковића и шпанског тенисера. Надал тренутно води са 22:16 у победама.

"Очекујем сјајно финале. Надам се да ће навијачи моћи да уживају, јер ми на терену сигурно хоћемо. Наши дуели су увек напети и узбудљиви, много добро се познајемо. Неће бити тајни, а победиће бољи", поручио је Ђоковић.

Финални меч завршног мастерса у Лондону игра се од 21 сат по средњоевропском времену.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије