Читај ми!

Ана Ивановић има новог дечка!

Тачно је - Ана Ивановић је у вези са српским кошаркашем Иваном Паунићем! Иван Паунић постигао је победоносни кош за Фуенлабраду против Билбаоа док га је са трибина бодрила Ана Ивановић."Ово је кош за Ану", рекао Иван после меча и додао: "Тачно је да смо Ана и ја у љубави и да нам је прелепо".

Након што је "запалио" Твитер љубавним порукама упућеним Ани Ивановић, кошаркаш Иван Паунић је имао прилику да јој уживо нешто поклони, извештава портал Мондо.

Српска тенисерка је била на утакмици 2. кола шпанског првенства Фуенлабрада - Билбао, коју је решио управо Иван Паунић погодивши "тројку" која је отворила пут победи његове Фуанлабраде.

Он је 35 секунди пре краја при резултату 70:69 са крилне позиције погодио за три поена и тако практично донео тријумф својој екипи (75:72).

Паунић је рекао да је на овој утакмици играо са посебним мотивом, са обзиром на то да је први пут имао подршку са трибина своје девојке Ане Ивановић.

"Веома сам срећан због велике победе и мог победоносног коша, који посвећујем Ани. Много ми је значила њена подршка", истакао је Паунић.

Веза двоје младих и успешних спортиста сигурно да ће бити константно под лупом јавности, али то младом пару не представља оптерећење.

"Не волим да превише причам у јавности о свом приватном живот и захвалан сам медијима што цене моју приватност. Мислим да је довољно само да кажем да је тачно да смо Ана и ја у љубави и да нам је прелепо. Уживамо, подржавамо се међусобно и то је довољно за сада", рекао је Паунић.

Српски кошаркаш има 26 година и веома богату каријеру. Почео је у Партизану, а играо је још и за Мега исхрану, Морнар, Војводину, Остенде, Арис, Нижњи, Виртус Болоњу, Азовмаш, Лагун Аро и Фуенлабраду чији је тренутно члан. За сениорску репрезентацију играо је на Европским шампионатима 2009 (сребро) и 2011 (осмо место), као и на Светском првенству 2010 (четврто место). Има и златну медаљу са Универзијаде 2009. године.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара