Читај ми!

Њујорк уживо: Јанко није успео

Јанко Типсаревић поражен од Шпанца Давида Ферера са 3:1 по сетовима (7:6, 3:6, 7:5, 7:6). јанко није имао среће, после велике борбеи 3 сата и 57 минута игре славио је упорнији. Ана Ивановић против Викторије Азаренке у уторак. Јелена Јанковић игра меч у дублу, док ће на терен и јуниорке Јоровић и Стојановић. Крај за Федерера.

02.50 - Крај меча. Ферер добија четврти сет у тај-брејку са 7:3. Типсаревић - Ферер 1:3.

02.02 - Томи Робредо избацио Роџера Федерера, 3:0 (7:6 7:3/, 6:3, 6:4).

01.43 - Ферер користи једину сет лопту на сервис Типсаревића, 7:5 у трећем сету.

01.35 - Јанко пропушта три сет лопте на свој сервис и дозвољава противнику да се врати у сет, 5:5.

01.21 - Нови брејк Типсаревића, 4:3.

01.18 - Ферер враћа брејк, 3:3.

01.01 - У трећем гему трећег сета Јанко одузима сервис противнику и води са 2:1.

00.46 - Педесетак минута требало је Типсаревићу да добије други сет, 6:3. 

23.56 - Ферер, после сат времена добио први сет. У тај.брејку, Јанко повео 2:1, а затим изгубио шест поена заредом. 

23.20 - После пет гемова нема брејка. Типса - Ферер 2:3 

20.20 - Ништа од тениса вечерас. Тек сутра, поручује Ана Ивановић.

18.48 - Јанко Типсаревић и Ана Ивановић требало је већ да буду на терену и играју своје мечеве, али је киша пореметила планове организатора на Ју-Ес опену...

16.01 - Ана Ивановић се загрева пред меч против фаворизоване Викторије Азаренке.

ЈанкоТипсаревић пропустио своје шансе у мечу против Давида Ферера. Једноставно срећа није била његов савезник. Губио је добијено и на крају изгубио, а било би заслужено и да је он славио.

Поблика је уживала. Типсаревић и Ферере су приказали одличан тенис, пун преокрета. Шпанац био стабилнији у одлучујућим моментима. Наш ас редом пропуштао своје шансе, а у трећем сету је успео да прокоцка три везане сет лопте на свој сервис.

Радује чињеница да је Јанко у узлазној форми. После низа лоших партија, коначно је везао неколико добрих мечева и наговестио да су проблеми прошлост.

Ферер ће у четвртфиналу играти са победником сусрета између Француза Ришара Гаскеа и Канађанина Милоша Раонића.

Ивановићева такође има веома тежак задатак у осмини финала. Њена противница је друга тенисерка света, Белорускиња Викторија Азаренка, а тај меч на програму је ок 18.30 сати.

Од шест досадашњих међусобних окршаја Српкиња је добила два, а боља из сутрашњег састаће се у четвртфиналу са победницом дуела између Американке Алисон Риске и словачке ветеранке Данијеле Хантухове.

Јанковић и Хрватица Мирјана Лучић-Барони играју после 21 сат меч осмине финала дублова против Су Веи Хсиег из Кинеског Тајпеха и Кинескиње Шуаи Пенг, а победнице ћека у ћетвртфиналу индијско-кинески пар Санија Мирза/Ђије Женг.

У првом колу турнира јуниорки на Ју-Ес Опену Јоровић игра од 17 сати против Американке Џејми Леб, а у исто време Стојановић се састаје са Канађанком Франсоаз Абанда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара