Читај ми!

Њујорк уживо: Весна изгубила, Новак убедљив

На Артур Ешу, Новак Ђоковић декласирао Литванца Беранкиса за мање од сат и по времена (6:1, 6:2, 6:2). Весна Долонц изгубила од Александре Вознијак (7:5, 7:6), после велике борбе и великог броја пропуштених прилика. Ана Ивановић силовита на старту Ју-Ес Опена. Бриљантна Бојана Јовановски боља од Андрее Петковић 6:2, 6:4.

Све вести и занимљивости из света спорта можете пратити и на нашим Фејсбук и Твитер страницама.

2.54 - Најзанимљивији и вероватно најшокантнији резултат дана остварила је млада 17-годишња Американка Викторија Дувал, која је са 2:1 савладала Аустралијанку Саманту Стосур (5:7, 6:4, 6:4).

2.42 - Новак Ђоковић експресно се пласирао у друго коло Ју-Ес опена, пошто је за мање од сат и по времена савладао Ричардаса Беранкиса из Литваније са 3:0 (6:1, 6:2, 6:2).

2.08 - Ђоковић прилично убедљиво добио и други сет против Беранкиса, овога пута са 6:2. Само један сет недостаје првом тенисеру света за пласман у друго коло Ју-Ес опена.

1.44 - Новак Ђоковић освојио први сет против Беранкиса убедљивим резултатом 6:1.

1.38 - Весна Долонц изгубила од Александре Вознијак са 2:0 (7:5, 7:6), на старту Ју-Ес опена. Српска тенисерка пропустила велики број брејк шанси, чиме је дозволила противници да се врати у живот и стигне до тесне победе.

1.20 - На терену Артур Еш почео меч између Новака Ђоковића и Литванца Беранкиса.

00.33 - На жалост, Весна Долонц изгубила је први сет од Вознијак резултатом 7:5. Весна је успела да стигне брејк предности противнице при резултату 5:3 за Канађанку, до краја сета имала још неколико прилика да одузме сервис противници, али је поклекла у финишу и изгубила први део игре.

23.45 - Почео меч на Ју-Ес опену између Весне Долонц и Александре Вознијак.

23.43 - Сваке године, Ју-Ес опен привуче велики број познатих личности. Ове године, осим Кевина Спејсија, Кубе Гудинга Јуниора и Ленија Кравица, који је имао наступ на отварању турнира, своје место на трибинама Флешинг медоуза нашао је и један од најбогатијих људи на свету Доналд Трамп.

23.19 - У конкуренцији дама, осим победа Бојане Јовановски и Ане Ивановић, бележимо тријумфе Петр Квитове против Дои из Јапана (2:1), Карлоине Вознијацки против Кинескиње Дуан (2:0) и Саре Ерани против Аустралијанке Роговске.

23.14 - Неколико занимљивих резултата забележено је данас на Ју-Ес опену, нарочито у мушкој конкуренцији. Бугарин Димитров поражен је од Португалца Соузе са 3:2 у сетовима. Још горе је прошао Пољак Јиржи Јановиц, који је са 3:0 изгубио од Аргентинца Гонзалеса. Са друге стране, убедљиве победе забележили су Федерер против Словенца Жемље (3:0), Раонић против Италијана Фабијана (3:0), Квери против Пеље (3:1) и Изнер против Воландрија (3:0).

18.40 - Након Ане и сјајна Бојана Јовановски изборила је пласман у дуго коло. Јовановски је у десетом гему искористила шесту меч лопту, а четврту на свој сервис, и после скоро сат и по времена игре пласирала се у наредну рунду Ју ес Опена. Противник Јовановски у другом колу последњег грен слем турнира у сезони биче боља из дуела Петре Квитове и Јапанке Масакаи Дои.

18.03 - Само 24 минута било је потребно Ани Ивановић да добије сет са 6:0 и пласира се у друго коло турнира. Ана је за тачно сат времена "одувала" са терена 115. тенисерку са WТА листе. Ивановићева у другом колу чека победницу меча између Американке Варваре Лепченко и Румунке Александре Дулгеру.

17.49 - И Бојана Јовановски сјајна у првом сету. Са 6:2 савладана Андреа Петковић. 

17.41 -  Ана Ивановић је лагано освојила први сет 6:2 у дуелу са Аном Татишвили из Грузије. Бојана Јовановски води против Андрее Петковић 4:2. 

Другог дана Отвореног првенства САД у тенису, у уторак, на терене Флешинг Медоуза у Њујорку излазе четворо представника Србије, Новак Ђоковић, Ана Ивановић, Бојана Јовановски и Весна Долонц.

Српске тенисерке играче у дневном термину, док светски број један Ђоковић отвара вечерњи програм на стадиону Артур Еш.

Ивановић се у првом колу, од 17 сати по нашем времену, састаје са Аном Татишвили из Грузије, а у исто време Јовановски игра против Андрее Петковић из Немачке.

Долонц игра последњи меч дневног програма против Канађанке Александре Возњак и тај мећ вероватно неће почети пре 21 сат.

Ђоковић стартује у ноћи између уторка и среде од један сат по нашем времену дуелом против Литванца Рикардаса Беранкиса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво