Читај ми!

Њујорк уживо: Јанко у другом колу

Почео је Ју-Ес Опен, Александра Крунић поражена на дебију од Коко Вандевеге. Куевас предао Типсаревићу. Jeлена рутински до другог кола.

02.17 - Јелена Јанковић победом на Американком Медисон Киз од 2:0 по сетовима 6:3, 6:4 остварила пласман у друго коло.

22.51 - Колумбијац Пабло Куељас предао је меч на крају трећег сета, при вођству Типсаревића од 2:1 - 6:3, 6:7 (5:7), 6:3. За улазак у треће коло Типсаревић ће играти против бољег из дуела између Израелца Дудија Селе и Руса Андреја Кузњецова.

22.39 - Типсаревић излази као победник у трећем сету који је добио са 6:3. 

21.53 - Куевас добија други сет у тај брејку 7:5 и изједначује на 1:1 у сетовима. Како стоје ствари биће ово још један маратонски меч Јанка Типсаревића.   

21.05 - Јанко Типсаревић је добио први сет 6:3 у мечу са Уругвајцем Паблом Куевасом.

20.32 - Једна занимљива фотографија из Њујорка. "Сређена" рука Венус Вилијамс у мечу са Кирстен Флипкенс ...

20.16 - Амерички тенисер Џејмс Блејк рекао је данас да ће након завршетка Отвореног првенства САД завршити играчку каријеру. Овај 33-годишњи тенисер своју одлуку саопштио је на редовној конференцији за новинаре на Флешинг Медоузу пред меч првог кола Ју-Ес опена са Ивом Карловићем. "Недостајаће ми пријатељи, недостајаће ми такмичење, али драго ми је што могу да се повучем под својим условима и на начин на који ја то желим. Радујем се што ћу проводити више времена са породицом", рекао је Блејк, након чега је добио аплауз новинара. Блејк је током каријере освојио 10 АТП турнира и забележио 362 победе уз 251 пораз.

18.54 - Наша тенисерка завршила је учешће на свом првом грен слему већ у првом колу пошто је  други сет изгубила у тај брејку 7:5. Коко Вандевеге је славила са 2:0 у сетовима - 6:4, 7:6 (7:5). Американка се у другом колу састаје са Карлом Суарез Наваро из Шпаније.

17.55 - Александра Крунић изгубила је први сет на свом првом Ју-Ес Опену, боља у том делу игре била је домаћа тенисерка Вандевеге са 6:4. 

Млада српска тенисерка Александра Крунић није успела да се пласира у друго коло Отвореног првенства Америке, пошто је на старту изгубила од домаће представнице Коко Вандервеге резултатом 6:4, 7:6 (7:5).

У дебију на грен слем турнирима, Крунић је одиграла веома храбро против тенисерке која је донедавно била 69. на свету, а на крају је одлучило веће искуство Американке. Имала је српска тенисерка велику прилику да бар избори трећи сет, јер је водила 5:4 и сервирала, али није издржала притисак, изгубила је десети гем, а потом у тај брејку и меч.

Јанко Типсаревић дошао је до другог коло пошто му је Уругвајац Пабло Куевас предао меч. Куевас је при резултату 1:2 (3:6, 7:6, 3:6) предао Типсаревићу меч због повреде.  

Типсаревићу је у првом и трећем сету направио по један брејк, што му је било довољно те периоде првиеде у своју корист.Куевас је други сет добио након тај-брејка,

Јанковићева се у првом колу састаје са Американком Медисон Киз, тај меч је трећи по реду на Грендстенду и највероватније неће почети пре 22.15.

Другог дана Отвореног првенства у Њујорку на програму су преостали мечеви првог кола, а на терене ће изаћи преосталих четворо представника Србије.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће против Литванца Рикардаса Беранкиса, а тај дуел је на програму од један сат после поноћи по нашем времену на стадиону Артур Еш.

Ана Ивановић отвара програм на Грендстенду у 17 часова дуелом против Ане Татишвили из Грузије, а у исто време ће Бојана Јовановски на терену број 13 почети меч против Немице Андерее Петковић.

Весна Долонц се састаје са Канађанком Александром Вознијак. То ће бити четврти меч на терену 9 и могао би да почне око 23 сата по нашем времену. 

Ју-Ес Опен се завршава 8. септембра, титулу у мушкој конкуренцији брани Британац Енди Мареј, а код дама Американка Серена Вилијамс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво