Читај ми!

Креће борба за последњи гренд слем

Такмичење на теренима Флешинг Медоуза, и битку за последњи грен слем сезоне, први од наших тенисера сутра започињу Јелена, Александра и Јанко. Ју-Ес опен траје до 8. септембра, титуле бране Енди Мари и Серена Вилијамс.

Отворено првенство Америке у тенису, 133. по реду, почиње сутра, а Србија ће на последњем гренд слему у сезон имати осам представника. Првог дана на терене Флешинг Медоуза излазе Јелена Јанковић, Александра Крунић и Јанко Типсаревић.

Крунићева од 17 сати по средњоевропском времену игра против Американке Коко Вандевеге, док је дуел Типсаревића и Уругвајца Пабла Куеваса трећи на терену број 17 и могао би да почне после 20 сати.

Јелена се у првом колу састаје са Американком Медисон Киз, тај меч је трећи по реду на Грендстенду и највероватније неће почети пре 21.30.

Осим њих, Србију ће представљати Новак Ђоковић, Ненад Зимоњић, Ана Ивановић, Бојана Јовановски и Весна Долонц.

Ђоковић је постављен за првог носиоца и на старту турнира играће против Литванца Рикардаса Беранкиса. Уколико преброди стартну препреку Новак ће у другом колу играти са бољим из меча Бењамин Бекер (Немачка) - Лукаш Росол (Чешка), а пројектовани ривали у трећем колу су Бугарин Григор Димитров и Пољак Лукаш Кубот, у осмини финала Италијан Фабио Фоњини и Француз Беноа Пер, у четвртфиналу Аргентинац Хуан Мартин дел Потро и Немац Томи Хас.

Противница Ивановићеве је Ана Татишвили из Грузије, Јовановски се састаје са Андреом Петковић из Немачке, а Долонцова против Канађанке Александре Возњак.

Ју-Ес опен је на програму од 26. августа до 8. септембра, титулу у мушкој конкуренцији брани Британац Енди Мари, а код дама Американка Серена Вилијамс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво