Читај ми!

Крунићева у главном жребу Њујорка

Александра Крунић први пут у животу играће један грен слем турнир, пошто је успешно пребродила квалификације за Ју-Ес опен. Србија ће у конкуренцији дама у Њујорку имати пет представница.

Српска тенисерка Александра Крунић пласирала се у главни жреб Отвореног првенства САД у Њујорку пошто је јутрос, у последњем колу квалификација, савладала Американку Луиз Чикоро са 6:1, 6:3.

Александри Крунић биће то прво учешће на једном Грен слем турниру, а до највећег успеха у каријери стигла је кроз квалификације у којима је, најпре савладала Немицу Карину Витхефт са 6:3, 6:1, потом Дарју Гаврилову из Русије са 6:2, 6:1 и, јутрос Американку Чикоро.

Прва противница Крунићевој на Ју-Ес Опену који почиње у понедељак. биће Американка Коко Вандевеге.

Србија ће тако на последњем Грен слем турниру сезоне у женској конкуренцији имати пет представница, први пут у историји. Поред Александре Крунић ту су још Јелена Јанковић, Ана Ивановић, Весна Долонц и Бојана Јовановски.

Јанковић на старту турнира игра против Американке Медисон Киз. Андреа Петковић из Немачке биће противница Јовановској, док ће се Грузијка Ана Татишвили супротставити Ани Ивановић. Весна Долонц у првом колу игра против Канађанке Александре Вознијак.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво