Читај ми!

Ана победила себе

Српска тенисерка Ана Ивановић није успела да се пласира у четвртфинале турнира Премијер серије у Торонту пошто је у осмини финала изгубила од Кинескиње На Ли са 2:1 у сетовима - 3:6, 6:1, 7:6 (7:5). Ана испустила 5:2 у одлучујућем сету.

Ивановићева је била на прагу блиставе победе над петом тенисерком света, али је посустала у одлучујићим тренуцима, пре свега због недостатка самопоуздања. Низала је грешке и буквално поклонила противници победу.

Играла је веома добро највећим делом равноправног и узбудљивог сусрета, а поклекла је након што је у трећем сету испустила предност од 4:1, и 5:2. Упорна На Ли није се предавала, стрпљиво је кажњавала грешке противнице и на крају имала више снаге и нерава у тај-брејку за заслужен тријумф после двочасовне борбе.

Кинескиња ће у четвртфиналу играти са победницом дуела између Италијанке Роберте Винчи и Словакиње Доминике Цибулкове. Турнир у Торонту игра се за укупан наградни фонд од 2,36 милиона долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије