Читај ми!

Новак стартује против Мајера

Најбољи тенисер света Новак ђоковић у походу ка одбрани титуле на Роџерс купу у Монтреалу стартоваће дуелом против Немца Флоријана Мајера, који је у првом колу победио Аустралијанца Бернарда Томића са 2:1 у сетовима - 5:7, 6:3, 6:3.

Мајер заузима 50. место на АТП листи, а сва четири досадашња међусобна окршаја припала су српском тенисеру, последњи на овогодишњем Вимблдону. Наредни је на програму у уторак или среду.

Ђоковић брани титулу и 1.000 АТП бодова на турниру којег је освајао три пута (2007, 2011, 2012), а као први носилац слободан је у првом колу. Потенцијални ривали светског броја један у трећем колу су Јанко Типсаревић и Јарко Нијеминен, у четвртфиналу Ришар Гаске и Кеи Нишикори, а у полуфиналу Рафаел Надал, Станислас Вавринка и Јержи Јановиц.

Мастерс турнир Роџерс куп игра се за укупан наградни фонд од 2,88 милиона долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије