Читај ми!

Ђоковић, једноставно савршен

Уочи наставка сезоне Ђоковић је у Риму обавио редовне здравствене прегледе. Резултати су савршени и Новак је спреман за УС опен где су му циљеви, као и увек, максимални.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић посетио је Институт за медицину и спорт у Риму, где је под надзором лекара Карла Транквилија обавио редовне здравствене провере, превентиве ради, како би исконтролисао стање организма уочи наставка сезоне.

Ђоковић је проверио рад срца и плућа, резултати су показали да је све у савршеном реду и да српски тенисер може мирно да се посвети припремама за турнире у Монтреалу и Синсинатију, а потом и за УС опен у Њујорку.

"Дошли смо први пут на Институт, а изабрао сам Рим јер је мој лекар Италијан. Управо смо се вратили са одмора из Хрватске и Црне Горе и после прегледа крећем са припремама за наставак сезоне. Први део године био је веома добар за мене, али ме чека УС опен. Циљеви су ми увек максимални, као и амбиције", изјавио је Ђоковић.

Ђоковић је у изјави италијанским медијима честитао Фабију Фоњинију на два освојена турнира у претходне две недеље (Штутгарт и Хамбург) и изразио наду да ће фудбалери Милана следеће сезоне освојити титулу у Серији А.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије