Читај ми!

Честитам Марију, дао сам све од себе

Новак није успео да савлада Марија у финалу Вимблдона, али је остао велики и у поразу. Честитао је противнику на титули и додао да је Британац заслужено тријумфовао. Марио је узвратио комплиментима на рачун нашег аса, нагласивши да је мало фалило да Новак преокрене меч, али да је он ипак успео да тријумфује.

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је дао све што је могао у данашњем финалу Вимблдона, али да је Британац Енди Мари заслужено победио и освојио трофеј.

"Честитам Ендију, потпуно је заслужио победу, играо је сјајан тенис. Знам колико ова победа значи свима у Великој Британији, свака част. Дао сам све што сам могао, част је бити део овог меча и овог финала", рекао је Ђоковић на терену после финала.

Ђоковић је изгубио од Марија са 3:0 у сетовима (6:4, 7:5, 7:4).
"Тиме што је Мариј први Британац који је освојио Вимблдон после 77 година његов успех чини још већим, свестан сам притиска који има, али дефинитвно је много очекивања од њега, али је ипак извукао турнир ове године. Био је у финалу, сада је освојио", казао је најбољи тенисер света.

Мариј је рекао да је финални меч био изузетно тежак и да је мало фалило да Ђоковић преокрене.
"Прошле године ми је било веома тешко, али сада сам успео да освојим трофеј. Изузетно је био тежак меч, не знам ни како сам успео да победим, било је невероватно. Играо сам против Новака много пута, сви знају да је он један од највећих бораца, замало да тако нешто уради и данас. Једноставно сам успео да прођем", рекао је Мариј.

Број коментара 73

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије