Похвале Хасу

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је после победе над Немцем Томијем Хасом да је одиграо добар меч, али да је морао да се потруди док није срушио отпор упорног ривала. Ђоковић је савладао 35. годишњег Хаса у три сета - 6:1, 6:4, 7:6 (7:4) и пласирао се у четвртфинале грен слем турнира у Вимблдону.

"Хас је увек тежак противник. Био сам упознат пре меча са чињеницом да он има бољи резултат од мене на трави, два пута сам изгубио од њега на овој подлози. Одиграо сам заиста добар меч, задовољан сам показаним. Чини ми се да играм боље него 2011. када сам освојио титулу", изјавио је српски тенисер после меча.

Ђоковић је много убедљивије него сто се очекивало победио Немца, који је запретио средином другог и у финишу трећег сета.

"После првог сета сам знао да ће он играти боље у наставку и да ћу морати напорно да се борим за нове гемове. Било је мало проблема на 5:3 у трећем сету, али сам ипак успео да прођем у три сета", казао је светски број један, који у борби за полуфинале игра против Чеха Томаша Бердиха, тренутно шестог на АТП листи.

"Изгубио сам од Бердиха када смо играли полуфинале овде 2010. године. Очекујем неизвестан меч у среду", закључио је Ђоковић.

Српски тенисер има убедљив скор против Чеха и води са 13:2 у међусобним дуелима.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара