Читај ми!

Нолету „недостају“ ривали

Новак Ђоковић изјавио да му је чудно што у другој недељи Вимблдона нема Надала и Федерера. Они су поражени у раној фази турнира тако да му предстоји надметање са другим играчима који су приказали одличан тенис, наравно и Енди Мари у евентуалном финалу.

Први тенисер света Новак Ђоковић рекао је да је чудно што у другој недељи Вимблдона нема шпанца Рафаела Надала и швајцарца Роџера Федерера

"Добро је, мало за промену, јер се увек очекује да најбољи тенисери дођу до завршнице великих такмичења. Кад се то не догоди, то је велико изненађење", рекао је Ђоковић британским медијима.

Прва недеља овогодишњег Вимблдона обиловала је изненађењима. Прво је, потпуно неочекивано, у првпм колу испао Рафаел Надал. Елиминисао га је мало познати Белгијанац Стив Дарсис са 3:0 у сетовима. Потом је своје учешће завршио и бранилац титуле Роджер Федерер. Од њега је био бољи 116. играч света, Украјинац Сергиј Стаховски.

"Мало је чудан осећај што нема Федерера и Надала у другој недељу. У последњих 10 година увек је био један од њих двојице. Али има других тенисера који су играли добар тенис. Мислим да је занимљиво видети нова лица у тенису", казао је Ђоковић.

Српски тенисер света игра сутра против Немца Томија Хаса у осмини финала.
"Биће то велики изазов за обојицу. Играо је веома добро ове сезоне на трави. Генерално, ове сезоне је играо одлично. Он има 35 година и веома је близу тога да игра најбољи тенис у свом животу, по мом мишљењу. Свакако не изгледа као неко ко има 35 година. Пун је самопуздања на терену", рекао је Ђоковић.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара