Читај ми!

Сеча фаворита у Лондону

Раније него што је било ко очекивао, из хотела у Лондону одјављују се Жо Вилфред Тсонга, Марија Шарапова, Викторија Азаренка, Каролина Вознијацки... Федерер неће морати да мења патике. Рафаел Надал први спаковао кофере. Оборен рекор Вимблдона по броју тенисера који су одустали због повреде.

Рафа Надал потпуно неочекивано у првом колу завршио такмичење на Вимблдону. А данас, придружили су му се и Роџер Федерер, Жо Вилфред Тсонга, Марија Шарапова, Викторија Азаренка, Каролина Вознијацки.

Роџер Федерер неће морати да мења патике са наранџастим ђоном. Зашто? Зато што неће бити у прилици да још једном изађена терен на Вимблдону овог лета. Њега је елиминисао Украјинац  Сергеј Стаховски резултатом 3:1 по сетовима 6:7, 7:6, 7:5, 7:6.

Жо Вилфред Тсонга је предао меч Гулбису због повреде, а у тренутку предаје Француз је губио са 2:1 у сетовима.

Такође због повреде, меч је предала и Викторија Азаренка, победница Аустралијан Опена. Додуше, Азаренка је предала меч Италијанки Флавији Пенети, без борбе, због повреде колена, коју је задобила пре два дана.

Рускиња Марија Шарапова елиминисана је из даљег такмичења пошто је у другом колу изгубила од квалификанткиње, Португалке Мишел Ларшер Де Брито са 2:0 у сетовима - 6:3, 6:4.

Шарапова је након меча била поприлично бесна, и рекла је да је терен "опасан за игру".

Још једна тенисерка за коју се мислило да може далеко да догура у Лондону је Каролина Вознијацки. Међутим, њу је са терена „почистила" Чехиња Четковска са 2:0 у сетовима, 6:2, 6:2.

Иначе, срушен је досадашњу рекорд Вимблдона, на жалост по броју повређених тенисера који су морали да одустану од трке за пехаром. До сада их је укупно седам, за двоје више од било којег досадашњег турнира.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије