Читај ми!

Вилијамс vs. Шарапова, на помолу рат?

"Пецкање" Серена Вилијамс и Марије Шарапове пред почетак Вимблдона. Повод сукоба била Серенин интервју за "Ролинг Стоун", Шарапова спремно "ритернирала".

Серена Вилијамс недавно је у интервјуу за "Ролинг Стоун" критиковала 16-годишњу девојку која је силована у Охају, велика прашина се подигла око целе приче, а нападима на Серену прикључила се и Марија Шарапова.

"Није да кривим девојку, али ако имаш 16 година и дозволиш себи да се толико напијеш да не знаш где се налазиш, могло је да буде много горе. Она је имала среће. Не знам да ли је невина, али није смела да доведе себе у ту ситуацију. Осим уколико јој нису сипали нешто у пиће, то је већ друга ствар", изјавила је Серена за "Ролинг Стоун" и навукла на себе бес великог броја читалаца.

Такође, Серена је критиковала и Шарапову, а Рускињи се то никако није допало.

"Мислим да би Серена морала да се ограничи на тенис у својим изјавама, нека прича о својим успесима и резултатима, а не о свему осталом. То је само тражење пажње. Ако баш жели, нека прича о својој вези са човеком (француски тениски тренер) који је био ожењен и има децу", оштро је одговорила Шарапова.

Серена је накнадно издала и саопштење у којем се извињава породици младе девојке, али је њена првобитна изјава остала добро запамћена.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се