Надал хвали Федерера

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је да је пред њим дуг пут да достигне Швајцарца Роџера Федерера, који је до сада освојио 17 грен слем титула. Федерер удаљен светлосним годинам.

Некадашњи први рекет света који је у недељу одбранио титулу на Ролан Гаросу у каријери је сакупио 12 грен слемова, укључујући трофеје са Вимблдоба, УС Опена и Аустралијен Опена.

"Тренутно је Федерер светлосним годинама удаљен од мене и његово достигнуће је нешто о чему сада не размишљам", рекао је Надал у интервјуу за "Марку".

Надал је освојио осму титулу у каријери на Ролан Гаросу и седму од повратка на терен у фебруару, после седмомесечне паузе због повреде колена.

"Тим, породица и пријатељи су били уз мене и у добрим и у лошим временима и управо су они кључни у мојој каријери", рекао је Надал на питање како је освојио 12 грен слем титула до сада.

Шпански тенисер је додао да му осећај да је вољен у Шпанији и широм света такође ствара додатну енергију којом постиоже успехе.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво