Ферер и Тсонга у полуфиналу

Давид Ферер победио земљака Томија Робреда са 3:0 и пласирао се у полуфинале Ролан Гароса, где ће играти са Тсонгом, који је истим резултатом, победио Роџера Федереа.

Шпански тенисер Давид Ферер пласирао се у полуфинале Отвореног првенства Француске, пошто је победио сународника Томија Робреда са 3:0 (6:2, 6:1, 6:1).

Робредо тако није успео у четвртом узастопном мечу да направи преокрет и сустигне заостатак од два сета у односу на ривала.

Ферер је од самог почетка меча наметнуо свој ритам и Робреду није оставио никакве шансе да избори пласман у полуфинале Ролан Гароса.

Четврти носилац на Ролан Гаросу је у првом и другом сету направио по два брејка, док је у трецхем то учинио трипут.

Ферер ће се у полуфиналу састати Жо-Вилвред Тсонгом који је у другом четвртфиналу савладао Швајцарца Роџера Федерера са 3:0. Меч је трајао сат и 53 минута.

Тсонга је у првом сету имао заостатак брејка, али је до краја тог периода игре успео два пута да узврати и тако дође до предности.

У другом сету Тсонга је одмах на почетку успео да одузме сервис Федереру, који до краја тог периода игре није био ни близу да направи брејк.

Други носилац на Ролан Гаросу у трећем сету имао је брејк заостатка, али је то веома брзо успео да врати, међутим, Француз је још двапут одузео сервис Федереру и тако, много лакше од очекиваног, изборио пласман у полуфинале.

У преостала два четвртфинала састаће се први тенисер света Новак Ђоковић и Немац Томи Хас, као и Шпанац Рафаел Надал и Швајцарац Станислас Вавринка.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара