Читај ми!

Ана комплетнија него 2008.

Српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да је сада комплетнија играчица него кад је освојила титулу на Ролан Гаросу 2008. године, али да јој недостаје самопоуздање које је имала као млада тенисерка.Ана Ивановић поражена је у осмини финала Ролан Гароса од Пољакиње Агњешке Радвањске са 6:2, 6:4.

"Дефинитивно сам комплетнија", одговорила је Ивановићева на питање да ли је сада боља тенисерка него када је освојила Ролан Гарос.

"Очигледно је такмичење другачије... Мислим да сам у то време вероватно имала више самопоуздања", рекла је Ивановићева после меча.

Пре меча против Радвањске српска тенисерка је у Паризу изгубила само један сет.

"Мислим да смо биле ближе него што то резултат показује", рекла је тренутно 14. тенисерка света.

"Против Радвањске мора да се игра агресивно, то је једини начин да се освоје поени, зато што она не греши. У овом мечу сам мало више журила, имала сам више неизнуђених грешака, него што сам то желела и то је дошло до изражаја. Сервис ме није добро служио и то је такође последица журбе", рекла је некадашња шампионка Ролан Гароса.

Она је посебно апострофирала недостатак самопоуздања у одлучујућим моментима.

"На почетку меча имала сам брејк лопту, а после и 40:0 на свој сервис и то су моменти у којима се меч ломио. Нисам била 100 посто присутна на терену и заиста ми је тешко пао пораз. Одморићуи се некоилико дана, а затим крећу припреме за сезону на трави. Први наредни турнир који ћу играти је Избурн", поручила је Ивановићева.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се