Читај ми!

Рим уживо: Крај за Новака и Јелену

Ђоковић - Бердих 1:2 (6:2, 5:7, 4:6). Новак Ђоковић је имао све против Томаша Бердиха, игру, резултат, публику на својој страни, а онда је стао. Бердих је савладао српског тенисера, понајвише захваљујући лошој игри у другој половини сусрета првог рекета света. Ни Јелена Јанковић није успела да се пласира у полуфинале мастерс турнира у Риму. Боља од српске тенисерке била је Румунка Симона Халеп са 2:1 у сетовима (6:4, 0:6, 5:7). Јелена заустављена и у дублу.

23.59 - Роџер Федерер успео да се пласира у полуфинале победивши Јановича са 2:0 по стовима 6:4, 7:6 /7:2/. 

22.45 - Белоруска тенисерка Викторија Азаренка пласирала се у полуфинале савладавши у Аустралијанку Саманту Стосур са 2:1 у сетовима - 6:4, 1:6, 6:3. Раније данас Румунка Симона Халеп победила је Јелену Јанковић са 4:6, 6:0, 7:5, Американка Серена Вилијамс била је боља од Карле Суарез Наваро из Шпаније - 6:2, 6:0, док је Рускиња Марија Шарапова без борбе предала меч Италијанки Сари Ерани због повреде. У полуфиналу турнира који се игра за укупан наградни фонд од 2,36 милиона долара састају се Вилијамс - Халеп и Азаренка - Ерани.

19.30 - Крај за Јелену и у дублу. Јелена Јанковић у пару са Мирјаном Лучић из Хрвантске поражена је у борби за полуфинале у конкуренцији дублова. Боље од њих биле су Нађа Петрова и Катарина Среботник убедљиво 2:0 6:2, 6:1.

19.15 - Шпански тенисер Рафаел Надал пласирао се у полуфинале мастерс турнира у Риму савладавши у четвртфиналу земљака Давида Ферера са 2:1 у сетовима - 6:4, 4:6, 6:2. Бранилац трофеја потврдио је доминацују у међусобним дуелима против Ферера. Био је ово 23. међусобни дуел и 19. победа Надала. Шпанац се у борби за финале састаје се са Чехом Томашем Бердихом.

16.50 - Ни Јелена Јанковић није успела да се пласира у полуфинале мастерс турнира у Риму. Боља од српске тенисерке била је Румунка Симона Халеп са 2:1 у сетовима (6:4, 0:6, 5:7).

16.35 - Новак Ђоковић је изгубио и други сет против Томаша Бердиха, а са њим и меч. Најбољи светски тенисер је платио данак несхватљивом паду у игри у тренуцима када је био само на пар поена од тријумфа. 

15.40 - Новак Ђоковић је био на корак до освајања другог сета, али је, из непознатих разлога, нагло пао у игри. Незгодни Бердих је то искористио и успео да преокрене резултат, а затим и да се освајањем другог сета потпуно врати у овај меч. 

15.35 - Јелена Јанковиће је одиграла катастрофалан други сет у коме није успела да освоји нити један гем. 

15.05 - Јелена Јанковић такође успева да дође до првог сета. Додуше, српска тенисерка је то учинила уз мало више напора. Резултат је био 6:4. 

14.45 - Новак Ђоковић још једном игра врло добро против тенисера који му, по правилу, "лежи". Први сет српски тенисер решава у своју корист резултатом 6:2. 

14.10 - Почео је дуел четвртфинала Мастерса у Риму који играју Новак Ђоковић и Томаш Бердих. У исто време играју Јелена Јанковић и Симона Халеп. 

Биће то 15. међусобни дуел првог и шестог тенисера света. Ђоковић је далеко успешнији од Бердиха и води са 13:1 у победама.

Уколико победи Ђоковић ће у полуфиналу играти са победником меча двојице Шпанаца, браниоца титуле Рафала Надала, и четвртог носиоца, Давида Ферера.

У исто време (14 сати) у четвртфиналу женског турнира премијер серије Јелена Јанковић се састаје са Румунком Симоном Халеп, 64. тенисерком са ВТА листе. Досадашњи међусобни скор је нерешен 1:1.

Боља из дуела у полуфиналу ће играти са победницом меча између прве тенисерке света, Американке Серене Вилијамс, и Карле Суарез Наваро из Шпаније.

Јанковићева у пару са Мирјаном Лучић Барони из Хрватске игра после 15.30 сати и меч четвртфинала дублова, а противнице су им Рускиња Нађа Петрова и Словенка Катарина Среботник.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво