Читај ми!

Гулбис "почистио" Троицког

Летонц Ернестс Гулбис декласирао Виктора Троицког 6:1, 6:1. Зимоњић и Бенето заустављени у другом колу од Шпанаца Марсела Гранољерса и Марка Лопеза.

Српски тенисер Виктор Троицки завршио је учешће на мастерсу у Риму, пошто је у другом колу изгубио од Летонца Ернестса Гулбиса са 6:1, 6:1.

Троицки је неочекивано лако доживео пораз, а није пружио ни делић игре коју је приказао у првом колу против Чеха Лукаса Росола.

Од српских тенисера у Риму се још такмичи Новак Ђоковић који ће у четвртфиналу играти против Украјинца Александра Долгополова.

Ненад Зимоњић и Француз Жилијен Бенето изгубили су у другом колу дубла од Шпанаца Марсела Гранољерса и Марка Лопеза са 6:4, 6:7 (4:7), 10:8. Шпански тенисери постављени су за друге носиоце на турниру у главном граду Италије.

АТП турнир мастерс серије у Риму игра се за укупни наградни фонд од 3.204.000 евра, а победник сингла освојиће чек на 500.000 евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво