Читај ми!

Рим уживо: Јелена "одувала" Бојану, Гулбис Виктора

Јелена Јанковић убедљиво савладала Бојану Јовановски -6:2 и 6:0, у другом колу на турниру у Риму. Гулбис прејак за Троицког 6:1, 6:1. Зимоњић и Бенето заустављени у другом колу. У четвртак на терену Јелена и Новак.

21.00 - Јелена Јанковић играће у четвртак од 11 сати против Кинескиње На Ли у мечу осмине финала. Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић на терен би требало да изађе око 12 сати, а ривал у осмини финала биће му украјински тенисер Александар Долгополов.

20.20 - И Виктор Троицки је завршио учешће у Риму, пошто је у другом колу изгубио од Летонца Ернестса Гулбиса са 6:1, 6:1. Троицки је неочекивано лако доживео пораз, а није пружио ни делић игре коју је приказао у првом колу против Чеха Лукаса Росола.

20.16 - Ненад Зимоњић и Француз Жилијен Бенето изгубили су у другом колу дубла од Шпанаца Марсела Гранољерса и Марка Лопеза са 6:4, 6:7 (4:7), 10:8.

19.50 - Виктор Троицки изгубио први сет са 6:1  Летонца Ернестса Гулбиса.

19.00 - Организатори тениског турнира Ролан Гарос у Паризу одлучили су да позивнице, "вајлд карте", за овогодишње издање, поред осталих, пошаљу Гаелу Монфису и Виржинији Разано.

18.10 - Најбољи британски тенисер рекао је данас у Риму да постоји велика могућност да због повреде леђа не наступи на париском Ролан Гаросу. "Имам проблем са леђима, то је нешто што ме мучи већ дуже време. Бићу веома изненађен ако заиграм у Паризу. Морам да направим план шта да радим. Верујем да ћу то учинити већ вечерас, а потом наредних дана донети коначну одлуку о Ролан Гаросу. Хоћу да будем сигуран да је повреда прошлост, јер је 'вучем' још од 2011. године", казао је Мареј новинарима.

15.55 - Енди Мари предао је меч шпанцу Грањолесу при резултату 1:1 у сетовима. Симон победио Јужног 7:5 и 6:3, Паире избацио сународника Бенетоа победом од 2:1 а пољак Јановиц победио Тсонгу са 6:4. 7:6.

15.10 - Новак Ђоковић је сазнао име следећег противника на турниру Мастерс серије у Риму. Биће то Украјинац Александар Долгополов, који је меч другог кола против Станисласа Вавринке добио без борбе. Швајцарац, који се налази у одличној форми, повукао се са турнира у Риму због повреде бутног мишића. 

14.27 -Поред Јелене, у треће коло Мастерса у Риму пласирале су се и Роберта Винчи, победом на сународницом Барнет са 6:1 и 6:4, Ли На која је победила Женг у кинеском дуелу са 6:3 и 6:1, словакиња Цибулкова победом над американком Один са 5:7, 6:1 и 6:3 и Марија Кириленко победом над натурализованом американком Лепченко са 6:3, 6:1. 

14.08 - Готов је меч у Риму, Јелена је декласирала Бојану у другом сету са 6:0 и славила укупним резултатом 2:0 у сетовима. 

14.03 - Јелена Јанковић води 4:0 у другом сету меча против Бојане Јовановски. 

13.29 - Готов је први сет, освојила га је Јелена Јанковић. Након што је држала свој сервис, Јелена је још једном у седмом гему одузела сервис Бојани и мирно привела сет крају - 6:2.

13.15 - На половини првог сета, Јелена води са 3:2 и има брејк предности.

12.50 - Почео је "српски" дерби у Риму. Јелена Јанковић и Бојана Јовановски одмеравају снаге у другом колу Мастерса у "вечном граду".

У другом колу женског турнира премијер серије Бојана Јовановски и Јелена Јанковић састају се у српском дербију после 12 сати. До сада су играле два пута и скор је нерешен - 1:1.

Боља из овог дуела играће у осмини финала са победницом меча између две Кинескиње, На Ли и Ђије Женг.

Троицки у другом колу мастерса игра после 19 сати против Летонца Ернестса Гулбиса, тренутно 46. на светског ранг листи. Биће то њихов први дуел на АТП турнирима.

Уколико савлада три године младјег Летонца, Троицки ће у осмини финала играти са победником меча између Шпанца Рафаела Надала и Италијана Фабија Фоњинија.

Зимоњић и Француз Жилијен Бенето играју после 17 сати меч осмине финала дублова против шпанског пара Марсел Гранољерс/Марк Лопез.

Бољи из тог сусрета у четвртфиналу чекају победнике меча Јирген Мелцер (Аустрија)/Леандер Паес (Индија) - Сантјаго Гонзалес (Мексико)/Скот Липски (САД).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво