Читај ми!

Ана поражена у Риму

Ана Ивановић завршила такмичење већ у првом колу турнира у Риму. Наша тенисерка поражена од Пољакиње Урсуле Радванске 3:6, 6:2, 2:6.

Српска тенисерка Ана Ивановић није успела да се пласира у друго кола WТА турнира у Риму пошто је данас на старту такмичења изгубила од Пољакиње Урсуле Радванске са 6:3, 2:6, 6:2.

Радванска је после сат и 45 минута игре дошла до друге победе у медјусобним дуелима са Ивановићевом.

Пољска тенисерка је направила брејк на почетку и крају сета и са 6:3 дошла до предности. Ивановићева је у наставку меча заиграла много боље, лако је дошла до изједначења, али није имала снаге за преокрет.

Наредни противник Радванске биће Јапанка Ајуми Морита, која је била боља од Румнке Соране Кирстее са 2:0 у сетовима.

Турнир у Риму игра се за наградни фонд од 2.369.000 долара, а титулу брани Рускиња Марија Шарапова.

 

Ана: Није био мој дан, окрећем се Ролан Гаросу

Српска тенисерка Ана Ивановић после данашњег пораза од Пољакиње Урсуле Радвањске на старту турнира у Риму изјавила да је разочарана, али да гледа напред и да можда и није лоше што ће имати више времена да се припреми за Ролан Гарос.

"Услови за игру били су јако лоши и било ми је веома тешко. Разочарана сам, јер сам у Мајамију ове године одиграла јако добар меч против ње и победила је. Једноставно, данас ми није ишло, покушала сам да се привикнем на услове, ударала сам из све снаге, али лоптица није ишла где сам желела. Лоптице су овде теже и не иду тако брзо као у Мадриду", рекла је Ивановићева српским новинарима који извештавају из Рима.

Ипак, како је навела, сама је крива за пораз.
"Деконцентрисала ме и бука са осталих терена, али ја сам крива, дефинитивно није био мој дан. Једина добра ствар је што ћу сада имати довољно времена да се припремим за Ролан Гарос. Морам да гледам напред, да се потрудим да у Паризу одиграм што боље. Моји циљеви су повратак у Топ 10 и да се пласирам на завшни мастерс у Истанбулу", закључила је Ивановићева. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво