Ана без финала у Мадриду

Ана Ивановић није успела да се пласира у финале ВТА турнира у Мадриду, пошто је у другом полуфиналу изгубила од Рускиње Марије Шарапове са 2:0 у сетовима. Мадридска публика уживала у добром тенису који су пружиле ове две лепотице. "Недостајало ми је енергије у важним тренуцима", каже Ана.

У дуелу вероватно најлепших тенисерки на туру, Ана Ивановић поражена од Марије Шарапове са 2:0 у сетовима и тако остала без финала на турниру у Мадриду.

Дуел две прелепе тенисерке, који су многи назвали "празником за очи", донео нам је добру тениску представу и нажалост пораз наше тенисерке.

Први рекет Србије покушала је да се супротстави другој тенисерки света, али није била на висини задатка, за разлику од Шарапове која је одиграла најбољи меч на турниру до сада.

Ивановићева је у првом сету пробала да парира Шараповој до резултата 3:3, али је Рускиња потом одмах направила брејк вишка и повела са 1:0 у сетовима.

У наставку меча Српкиња је на старту нанизала два гема за вођство од 2:0, али Шараповој није био проблем да стигне и престигне ту предност. Рускиња је у последњем гему на севис Ивановићеве искористила другу меч лопту и забележила 500. победу у каријери.

Ана је након меча рекла да јој је недостајало мало енергије у најважнијим тренуцима.

"Било је много ближе него што то резултат показује. Имала сам много шанси, посебно у првом сету. Осећала сам да ми је недостајало мало енергије и тачности у најважнијим тренуцима, али Марија је одлична играчица, тако да би заиста требало да будете на врхунском нивоу ако желите да је победите", рекла је Ана Ивановић.

"Осећам да се полако поново приближавам нивоу тенисерки попут Шарапове", додала је Ивановићева.

Шарапова ће се за титулу и прво место на WТА листи борити у недељу против Американке Серене Вилијамс, која је у првом полуфиналу савладала Италијанку Сару Ерани са 2:0 у сетовима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара