Читај ми!

Јанко сигуран на старту

Српски тенисер Јанко Типсаревић успешно је стартовао на АТП турниру у Букурешту, пошто је у другом колу победио Колумбијца Сантијага Хиралда са 6:3, 6:3.

Типсаревић је у Букурешту постављен за првог носиоца и био је слободан у првом колу. Јанко је оправдао улогу фаворита и сугурном игром сломио отпор Хиралда. Меч је трајао сат и 21 минут.

 
Типсаревић је у првом сету направио једини брејк у шестом гему, да и потом без икаквих проблема окончао тај период игре у своју корист.  другом сету виђена је већа борба, први носилац на турниру одмах је а почетку направио брејк, да би Колумбијац узвратио истом мером
средином сета.

Типсаревић је од резултата 3:3, двапут одузео сервис Хиралду, на свој ервис је дозволио Колумбијцу да му узме само један поен, и тако зборио пласман у четвртфинале у којем ће се састати са Шпанцем иљермом Гарсијом-Лопесом.  

Противник српског тенисера у четвртфиналу биће Шпанац Гиљермо Гарсија-Лопез, који је савладао Украјинца Сергеја Стаховског са 1:6, 6:3, 6:4.

Гарсија-Лопез је тренутно 87. играч на свету и то ће бити њихов тек други сусрет. Последњи пут састали су се 2009. године у Истбурну и славио је шпански тенисер са 2:1 у сетовима.

Турнир у главном граду Румуније игра се за наградни фонд од 467.800 евра, а победник ће добити чек од 74.000 евра и 250 АТП бодова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво