Читај ми!

Бојана није задовољна

"Нисам баш задовољна мечом. Могла сам да одиграм много боље, али сам имала јако мало мечева, пошто сам дуго била одсутна због повреде", рекла је Бојана Јовановски после пораза од Анђелике Кербер.

Српска тенисерка Бојана Јовановски рекла је да је могла много боље да одигра у мечу са Анђеликом Кербер у Фед купу, али да су повреда и дуго одсуство узроци осцилација и грешака.

"Нисам баш задовољна мечом. Могла сам да одиграм много боље, али сам имала јако мало мечева, пошто сам дуго била одсутна због повреде. Још се враћам, немам чак ни пуне тренинге, а ово ми је и први меч на шљаци. Играла сам са много осцилација и грешака", рекла је Јовановски после меча у Штутгарту.

Јовановски је данас изгубила у два сета од Андјелике Кербер, 7:5, 6:5, чиме је Немачка изједначила на 1:1 у дуелу против Србије у плеј-офу за опстанак у Светској групи Фед купа. Бојана сутра игра против Моне Бартел.

"Пробаћу да се спремим за сутра, да исправим неке ствари и пробам да победим", рекла је Јовановски.

Селектор репрезентације Дејан Вранеш рекао је да ће тим покушати да извуче поуке из данашњих мечева да би се што боље спремио за сутрашње дуеле против Немица у плеј-офу Фед купа.

"Ана је имала велики притисак пре меча, зато што је имала негативни скор, а и зато што нам је требала свака победа. Она је успела да издржи после пада у другом сету и донела нам је победу која нам много значи", рекао је Вранеш у Штутгарту. "Нисам био оптимиста пре меча Бојане. Сви знамо како игра и како је рангирана Кербер (шеста на WТА листи), али, нажалост, Бојана је била боља у овом мечу, али је пропустила неке шансе. Треба имати разумевања, дуго је била повређена и видео се недостатак турнирских мечева, поготово на шљаци", рекао је Вранеш.

"Улазимо са 1:1. Покушаћемо да извучемо поуке из данашњих мечева, да се што боље спремимо за дуеле", рекао је Вранеш.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара