Читај ми!

Новак на терапији, Монте Карло у питању

Повреда најбољег тенисера света Новака Ђоковића није теже природе, али је још неизвесно да ли ће моћи да игра на трећем мастерсу сезоне у Монте Карлу. На званичном Ђоковићевом сајту објављено је да је он јутрос завршио све неопходне лекарске прегледе који су показали да нема значајног оштећења лигамената, ни капсуле зглоба.

15.53 - Новак Ђоковић је на својој Фејсбук страници објавио како му сада изгледа повређена нога тј. током терапије са којима је почео од јутрос.

"Реч је о јаком истегнућу зглобних структура које осим преписане терапије захтева и строго мировање наредних дана. У зависности од тока опоравка биће донета одлука о Новаковом учешћу на првом наредном турниру у Монте Карлу", стоји у саопштењу.

Турнир у Монте Карлу, који се игра за наградни фонд од 2,7 милиона евра, на програму је од 13. до 21. априла.

Први рекет света искренуо је зглоб приликом доскока у мечу против Американца Сема Кверија, у четвртфиналу Дејвис купа против селекције САД у Бојсију.

Ђоковић је након лекарске интервенције наставио дуел и у великом стилу победио Кверија са 3:1 у сетовима, освојивши одлучујући поен за Србију за победу и пласман у полуфинале Дејвис купа.

Репрезентација Србије у борби за финале дочекује селекцију Канаде, од 13. до 15. септембра у Београдској арени.

Број коментара 54

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 25. мај 2024.
14° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије