Деца пишу Новаку Ђоковићу

Панчевачки бициклиста Душан Милојков, који већ годинама бициклом путује по Европи и обилази наше спортисте на највећим такмичењима, припрема се за пут у Париз, где ће Новаку Ђоковићу однети писма његових великих фанова, ђака из Основне школе "Стевица Јовановић" из Панчева.

Бициклиста Душан Милојков почео је да обилази све разреде Основне школе "Стевица Јовановић" из Панчева и подстиче ђаке да пишу Новаку Ђоковићу. Многи су већ написали писма подршке, где му желе успех на такмичењима, али га и питају најразличитије, озбиљне и шаљиве ствари.

"Колико је рекета поломио, колико воли своју девојку Јелену, да ли се купа у патикама?", само су нека од питања.

Њихова жеља је да наш најбољи тенисер прочита њихове поруке и да им аутограм.

"Хтео сам да поручим Новаку Ђоковићу да му желим да победи на Ролан Гаросу у Паризу и да је наш цео разред уз њега", поручује Стефан Милевски.

"Ја сам му написала да навијам за њега да увек побеђује. Он је за мене најбољи тенисер", каже Сања Суботић.

"Волим тенис и волим да гледам његове мечеве, јер је поштен играч и увек побеђује", каже Милош Крсмановић.

Многа деца су му писала и песмице, а међу њима је и Марија Трајковић.

Дечија писма Новаку Ђоковићу однеће Душан Милојков, који својим бициклистичким турама по Европи промовише спорт и здрав живот, али и даје подршку нашим спортистима на великим такмичењима.

"Ићи ћу у Париз бициклом, и своје откуцаје срца док возим поклонићу Новаку. И ја и ова деца желимо да освоји и тај једини Грен слем турнир који још увек није освојио", каже Милојков.

Ђаци из ове панчевачке школе имају и једну посебну поруку за Нолета и искрено се надају да ће им бити испуњена, а то је да Ноле дође после Ролангароса у њихову школу и донесе победнички пехар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се