Читај ми!

Почела "Операција Ајдахо"

Новак Ђоковић стигао у Бојси где ће предводити репрезентације Србије у Дејвис куп мечу против САД. Читав град облепљен плакатима на којима се налазе слике Изнера и Ђоковића, којим се најављује дуел две репрезентације. Репрезентација Србије одржала први тренинг услови одлични.

После Мајамија и Индијен Велса тениска престоница Америка постаће градић Бојси, где се ће у четвртфиналу Дејвис купа од 5. до 7. априла снаге одмерити репрезентације САД и Србије. Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић већ је стигао у Бојси, где ће предводити тениску репрезентацију Србије коју чине Виктор Троицки, Ненад Зимоњић, Илија Бозољац и селектор Богдан Обрадовић. Њима ће се супротставити репрезентација САД у саставу Џон Изнер, Сем Квери, и браћа Мајк и Боб Брајан.

 

За Србију неће наступити Јанко Типсаревић, који је раније рекао да је неспреман и да у овом тренутку не може да помогне репрезентацији.

Управо одсуство Типсаревића, према мишљењу бившег тенисера и капитена Дејвис куп репрезентације САД Патрика Мекинроа, улогу фаворита даје Америци.

„У Бојсију не очекујем изнанађење. Преломни моменат се десио када је Типсаревић одлучио да не игра за Србију, јер би он могао да извуче један поен из два меча. Нисам сигуран да Троицки, имајући у виду његову тренутну форму, може да дође до поена портив нас", рекао је млађи брат познатог Џона Мекинроа. Он је дода да тенисери САД овај меч не смеју да изгубе.

У међувремену улице Бојсија су облепљене плакатима на којима се налазе слике Изнера и Ђоковића, који најављују судар две репрезентације.

 

Дејвис куп репрезентација Србије обавила је први тренинг у америчком граду Бојси (Ајдахо) где се спрема за меч против САД, а на терен је изашао и најбољи тенисер света Новак Ђоковић.

Пре Ђоковића, у арени "Тако Бел" тренирали су Илија Бозољац и Филип Крајиновић.
Из тима Србије речено је да су услови у хали врхунски и да играчи имају све услове за припрему и за рекреацију.  

Временска разлика је осам сати, тако да је тренинг завршен нешто после поднева по локалном, односно после 20.00 сати по средње-европском времену. Сутра ће се репрезентацији прикључити Ненад Зимоњић и Виктор Троицки.

Меч САД - Србија игра се од 5. до 7. априла. 

 

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се