Читај ми!

Јанко пролази кроз тежак период

Српски тенисер Јанко Типсаревић рекао је да пролази кроз тежак период и да се нада да ће му напорни тренинзи помоћи да изађе из кризе. Типсаревић је јуче поражен у првом колу АТП турнира у Дубаију од Руса Николаја Давиденка са 6:0, 7:5, што му је трећи узастопни пораз на старту неког од турнира.

Типсаревић је претходно отказао учешће у Дејвис куп репрезентацији Србије у четвртфиналном мечу против САД.

"Пролазим кроз тежак период. Повреда, Дејвис куп, три прва кола за редом. Није ми лако. Утеху тражим у бескрајним тренизима и нади да ће на наредна два мастерса у Америци бити боље. Хвала неколицини вас који ми и даље пружате подрску, јер ми је сад преко потребна", написао је Типсаревић на Фејсбуку.

Српски тенисер је почетком године освојио турнир у индијском граду Ченају.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије