Читај ми!

Рафа пропушта Мајами и Индијан Велс?

Шпанска "Марка" наводи да ће Надал пропустити Мајами и Индијан Велс како би се у потпуности спремио за омиљену подлогу, шљаку, и титулу на Ролан Гаросу.

Шпански тенисер Рафаел Надал пропустиће турнире у Мајамију и Индијан Велсу, како би се припремао за сезону на шљаци и главни циљ – освајање осме титуле на Ролан Гаросу, тврди данас Марка.

Надал, који је у каријери освојио 11 гренд слем титула, недавно се вратио на терен освојивши трофеј на Отвореном првенству Бразила, после скоро седмомесечне паузе због повреде колена.

Бивши први тенисер света данас стартује на турниру у мексичком Акапулку против Аргентинца Дијега Шварцмана. По доласку у Мексико, Надал је признао да му колено још није потпуно здраво.

"Могу да се такмичим, али ме колено и даље мучи", рекао је Надал и додао да се овај проблем с коленом појављује с времена на време.

"Има дана када ми је боље, а опет има дана када се осећам лошије. То, свакако, није идеално за мене због тога што је моја филозофија игре заснована на сталном максималном давању себе", рекао је Надал.

После учешћа у Мексику, Надал се враћа у Европу где ће у априлу играти на Мастерсу у Монте Карлу, као и у Мадриду и Риму, пре почетка Ролан Гароса, 26. маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије