Читај ми!

Само да будемо здраве

Српска тенисерка Бојана Јовановски сматра да ће Немачке бити веома тежак противник у борби за опстанак у Светској групи ФЕД купа, али да је најважније да играчице тада буду здраве.

"Након свих проблема које смо имали против Словачке, на првом месту бих желела да меч против Немица дочекамо потпуно здраве и физички припремљене. Након прошлогодишњег успеха и пласмана у финале, биће изузетно тешко играти за опстанак. Ипак, то је једини пут ка новом великом резултату који можемо да направимо у 2014. години", казала је Јовановска.

Она је прошлог викенда, упркос повреди леђа, предводила Србију против Словачка у Нишу, али је тај дуел првог кола Светске групе домаћа селекција изгубила.

"У Немачкој ћемо се трудити да играмо поен по поен и стрпљиво дођемо до победе која би нас оставила у друштву најбољих. Сигурна сам да у Немачкој нећемо бити саме већ да ћемо имати подршку наших људи који тамо живе. Биће то лепа прилика да заједно представимо Србију у најлепшем светлу", закључила је Јовановска.

Дуел баража за опстанак у Светској групи играће се 20. и 21. априла у Немачкој.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво