Ана стартовала победом у Дохи

Ана Ивановић залечила повреду рамена због које није играла у првом колу ФЕД купа, и победом се вратила на терен, на турниру у Дохи, где је савладала Тамиру Пашек са 2:0.

Ана Ивановић се пласирала у шеснаестину финала Турнира у Дохи пошто је у првом колу савладала Тамиру Пашек резултатом 2:0 (6:1, 6:2).

Најбољој српској тенисерки је било потребно само 66 минута да изађе на крај са 29. играчицом света.

Ана је у првом сету препустила противници само један гем. Освојила је три гема у низу и повела са 3:0. Потом је Тамира успела да прекине серију на свој сервис, али је уследио нови низ Ивановићеве, која је направила нови брејк, до краја сета је узела још два гема и искористила прву сет лопту за 6:1.

У другом делу игре је Тамира пружила мало јачи отпор, али недовољан да спречи убедљив тријумф Ивановићеве. Успела је да направи један брејк, али је на свој сервис узела само један гем, па су Ани, као и у првом сету, била потребна 33 минута да оконча овај део игре и меч после 66 минта.

У наредном колу ће се састати са Симоном Халеп, 21-годишњом Румунком, тренутно 49. на ВТА листи.

На турниру у Дохи, који се игра за наградни фонд од 2.3 милиона евра, учествује и Јелена Јанковић, а први меч ће одиграти против Монике Никулеску.

 

Број коментара 58

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво