Читај ми!

Федекс непожељан у Емиратима

Роџер Федерер није добио позивницу за турнир у Абу Дабију. Организатори нису позвали Федекса јер швајцарски тенисер до сада није забележио успех на том такмичењу. На турниру у Абу Дабију, први пут од Вимблдона, учествоваће и Рафаел Надал.

Организатори турнира у Абу Дабију, који је на програму крајем децембра, одлучили су да не позову Роџера Федерера на турнир. Разлог је једноставан – швајцарски тенисер на претхона четири учешћа није остварио запажен резултат на том турниру.

„Нажалост, Роџер никада није освојио турнир. Ми волимо Федерера и добар однос који имамо нама много значи. Али, морали смо да поштујемо концепт такмичења. Он ће увек бити пријатељ турнира на коме је играо у протекле четири године", рекао је представник једног од спонзора такмичења.

На претходна четири учешћа на овом турниру Федерер је само једном стигао до полуфинала. Турнир је једном освојио Мари, два пута Надал, док је једне године трофеј подигао Новак Ђоковић, чији се нови наступ у Емиратима нестрпљиво очекује.

Место на турниру имаће и други српски тенисер, Јанко Типсаревић, а осим двојице Срба играће Енди Мари, Томаш Бердих и Рафаел Надал, који ће се после пола године коначно вратити на терен.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара