Читај ми!

Јанко без победе, Ноле на Делпа

Јанко Типсаревић поражен је од Шпанца Давида Ферера са 6:4, 3:6, 6:1 па ће се Ђоковић у полуфиналу завршног мастерс турнира у Лондону састати са Хуаном Мартином дел Потром. Други полуфинални меч играће Федерер и Енди Мари.

22.40 - Типсаревић није успео да добије трећи сет. Шпанац је глатко добио са 6:1. Јанко је тако турнир у Лондону завршио са три пораза у групи. Ферер је забележио две победе и пораз.

22.05 - Из другог сета Давид Ферер излази као победник 6:3 за 1:1 у сетовима. На реду је трећи, одлучујући, сет који ће одлучити победника овог дуела и парове полуфинала. Ако Јанко победи у овоме мечу Новак ће играти са Федерером, ако Ферер слави, Нолета чека Дел Потро. 

21.15 - Јанко добија први сет резултатом 6:4, после велике борбе са Давидом ферером.

20.45 - Феноменална игра Типсаревића у првом сету, Јанко већ направио два брејка и води против Ферера са 4:1. Српски тенисер је на сервису. 

20.30 - Почео меч у Лондону између Типсаревића и Ферера. 

Аргентински тенисер Хуан Мартин дел Потро победио је данас Швајцарца Роџера Федерера са 7:6 (7:3), 4:6, 6:3 у трећем колу Б групе завршног турнира сезоне у Лондону и као другопласирани изборио пласман у полуфинале где га чека победник А групе Новак Ђоковић.

Меч је трајао тачно два сата, а Федереру је освојени сет био довољан да и он осигура пласман у полуфинале.

Јанко Типсаревић изгубио је од Шпанца Давида Ферера са 4:6, 6:3, 6:1 у последњем, трећем колу Б групе на завршном мастерс турниру у Лондону.

То значи да ће Новак Ђоковић, победник А групе, у сутрашњем полуфиналу одмерити снаге са Аргентинцем Хуаном Мартином дел Потром (14.15), другопласираним из Б групе.

У другом полуфиналном мечу играће Швајцарац Роџер Федерер и Британац Енди Мареј (19.45).

Типсаревић је одлично почео вечерашњи меч против Ферера, направио три брејка и на крају лако освојио први сет.

У наставку меча, међутим, српски тенисер је потпуно пао, Шпанац као да је убацио у брзину више и направио потпуни преокрет.

Типсаревић је турнир у Лондону завршио са три пораза у групи, док је Ферер забележио две победе и пораз.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара