Загрљај два мајстора

Новак Ђоковић је тенисер који на својој страни увек има велики број познатих личности. Поштовање колега спортиста, не само тенисера, задобио је умећем али и беспрекорном спортском етиком. Тако мисли и Хуан Мата, феноменални фудбалер Челсија, који је са одушевљењем са својим фановима поделио делић свог дружења са светским бројем један.

Фудбалер Челсија и један од најбољих фудбаера Премијер лиге Хуан Мата са одушевљењем је са својим фановима на Твитеру поделио своје искуство из сусрета са Новаком Ђоковићем.

Шпански играч је посебно нагласио да има огромну поштовање према најбољем светском тенисеру. Мата је искористио прилику и да позира са Ђоковићем, у чијем друштву се упутио ја О2 арени.

„Идем у О2 арену са генијем", написао је Мата на свом Твитеру, уз приложену фотографију коју имате прилику да видите.

Новак Ђоковић је, како куртоазија налаже, убрзо одговорио на комплимент.

„Фудбалски мађионичар. Уживај у тенису, амиго", поручио је Ђоковић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара