Читај ми!

Типсаревић: Заслужено сам изгубио

Данас сам се у првом сету осећао добро, иако сам га изгубио. Нисам га изгубио зато што сам се осећао лоше, како год. Међутим, када смо касније играли дуже поене мој сервис је био све лошији, нисам потпуно фит, рекао је Јанко после меча. Он је навео да није имао решења да заустави квалитетног ривала.

Српски тенисер Јанко Типсаревић рекао је да заслужено изгубио од Швајцарца Роџера Федерера, без обзира што се током меча здравствено није осећао најбоље.

Типсаревић је данас у првом колу Б групе завршног турнира сезоне у Лондону поражен од Федерера резултатом 6:3, 6:1. Било је, међутим, приметно да српски тенисер у другом делу сусрета има мањих проблема са дисањем и да делује грипозно.

Типсаревић је данас играо први пут откако је у петак у Паризу предао четвртфинални меч мастерса Пољаку Јержију Јановицу жалећи се на вртоглавицу у умор.

"Данас сам се у првом сету осећао добро, иако сам га изгубио. Нисам га изгубио зато што сам се осећао лоше, како год. Међутим, када смо касније играли дуже поене мој сервис је био све лошији, нисам потпуно фит. Ипак, из дана у дан осећам се све боље", изјавио је Типсаревић. Он је навео да није имао решења да заустави квалитетног ривала.

"Сви знају да када Роџер поведе мало ко може да га заустави. Проблем је настао када је он рано стекао брејк у оба сета. Вероватно најбољи играч на свету тако нешто ретко пропушта", рекао је Типсаревић.

Прворангирани тенисер света Новак Ђоковић након јучерашње победе против Француза Жоа-Вилфреда Цонге у другом колу А групе завршног турнира игра у среду од 14:45 сати против Британца Ендија Мареја.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије