Вранеш: Желели смо овакав жреб

"Желели смо да Ана игра први меч", каже селектор Дејан Вранеш. Српске тенисерке се надају бодовима, али кажу да очекују изузетно тешке мечеве.

Селектор женске тениске репрезентације Србије Дејан Вранеш сматра да је његовој екипи испуњена жеља пошто је жребом одлучено да у првом дуелу финала Фед купа против Чешке наступи Ана Ивановић.

"Очекивали смо овакав састав Чехиња, нисмо изненађени. Распоред није претерано битан, али нам је испуњена жеља да Ана Ивановић игра прва, и то оба дана. Спремни смо, припреме смо добро искористили и видећемо шта ће бити. Даћемо све од себе, јер нам је победа крајњи циљ", истакао је Вранеш после жреба у Прагу.

Вранеш је рекао да је прилично сигуран да ће Петра Квитова, која има бронхитис, ипак наступити у суботу.

"Квитова је спремна и сигурно ће се појавити на терену. Како ће се осећати током меча не знам, али сам прилично сигуран да ће наступити у суботу", изјавио је Вранеш.

Ана Ивановић, која ће се у првом мечу састати са Луцијом Шафаржовом, рекла је да не очекује лаган меч, али да се нада најбољем.

"Срећна сам и радујем се сутрашњем дуелу. Надам се да ћу одиграти на нивоу и онолико колико буде довољно да се донесе бод. Задовољна сам жребом, надам се најбољем. Сигурно неће бити лаган меч, имале смо тежак дуел у Сиднеју ове године, тако да се надам реваншу", рекла је Ана Ивановић. 

Т

У другом сутрашњем дуелу Јелена Јанковић играће против осме тенисерке света Петре Квитове.

"Искрена да будем, свеједно ми је било да ли ћу играти прва или друга. Очекује ме тежак меч против Квитове, ако буде играла. На мени је да дам све од себе и донесем бод. Све смо ту да се боримо до краја и освојимо титулу. Обожавам да играм за своју земљу, ту сам већ 12
година. Ово је посебан моменат за све нас", рекла је Јанковићева.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара