Читај ми!

Оптимизам пред финале ФЕД купа

Селектор женске тениске репрезентације Србије Дејан Вранеш изјавио је да је предстојеће финале ФЕД купа, у коме се у Прагу састају Србија и Чешка, најважнији меч комплетног рада Тениског савеза Србије.Финале ФЕД купа играће се 3. и 4. новембра у Прагу.

"Овај меч против Чешке најважнији је до сада и представља круну рада комплетног ТСС-а", рекао је Вранеш новинарима у Београду.

Он је истакао да је финале ФЕД купа изузетно значајно свима у ТСС-у и додао да је оптимиста пред меч са Чешком.

"Ми смо одавно почели да се припремамо за ово финале, свима нам много значи и верујемо у победу против екипе која има 10 тенисерки у првих 100", казао је Вранеш.

Српска тенисерка Бојана Јовановски рекла је да пут до финала био изузтно тежак, али да репрезентација никада није губила наду и да је веровала у успех.

"Пут до финала био је изузетно тежак и трновит, али тим никада није изгубио наду у себе и веровали смо у успех. У финалу ћемо дати све од себе да освојоимо трофеј против великог и тешког противника који брани титулу у овом такмичењу", рекла је Јовановски.

Ова 20-годишња тенисерка изразила је наду да би освајање ФЕД купа подигло ниво игре репрезентативки Србије, као што се освајање Дејвис купа одразило на успехе тенисера.

"Ово финале може да нас подигне да индивидуално играмо боље, јер ово је велик меч. Мени је ФЕД куп већ доста помогао, самим тим што сам играла са Аном (Ивановић) и Јеленом (Јанковић) од којих сам доста тога научила, али играјући за репрезентацију, схватила сам доста ствари", закључила је Јовановски.

Тениски савез Србије и Асоцијација малих и средњих предузећа организују пут навијача у Праг како би подржали играчице у борби за титулу. Цена четвородневног пута износи 170 евра.

Финале ФЕД купа између Чешке и Србије играће се 3. и 4. новембра у Прагу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара