Ана срећна у Линцу

Ана Ивановић срећна што поново игра турнир у Линцу. Најбоља српска тенисерка у аустријском граду већ два пута тријумфовала, а нада се да ће играње у дворани "извући најбоље из ње".

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић рекла је данас да воли да игра у дворани и да је турнир у Линцу увек извлачио најбоље из ње.

Ивановићева тренутно има низ од десет узастопних победа у том аустријском граду, где је 2008. и 2010. године освајала титуле.

"Овај турнир је раније извлачио најбоље из мене. Уживам да играм у дворани, поготово на овој подлози. Недостаје ми време када је сезона европских турнира у дворани била мало дужа, поготово када смо играли у Цириху. Неке од својих најбољих резултата направила сам у дворани", рекла је за свој сајт Ивановићева.

Она је додала да турнеја по Азији није била онаква како се надала, али да се радује новим изазовима ове недеље.

Српска тенисерка сутра у првом колу Линца игра против Румунке Монике Никулеску, 70. на светској ранг листи.

То ће бити њихов други међусобни сусрет, а претходни је припао Ивановићевој 2008. године у оквиру Фед купа (5:7, 6:4, 7:5).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се